шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Dans Visie

Visie Danslessen

Dans en kinderen…

Kinderen bewegen graag, willen de wereld ontdekken, zijn creatieve denkers, gaan grenzen opzoeken. Dans vormt hierbij een taal waarmee we onszelf laten zien en waarin we ook anderen ontmoeten.

Het lijkt een eenvoudig woord, dans, maar niets is minder waar. Er bestaan heel veel soorten dansvormen. Van klassiek ballet tot hip hop. Van funk tot jazz. Van Afrikaanse dans tot hedendaagse. Het is een wereld op zich. Een wereld die wij de kinderen willen laten ontdekken. Ontdekken door middel van een mix van beweging, verbeelding, verhalen en expressie.

Kinderen zijn intuïtief, speels en creatief en moeten zich hierin kunnen uitleven en ontplooien. Niet enkel opdrachten en passen uitvoeren zijn het doel, maar ook hen zelf laten zien, ontdekken en spelen met begrippen als ruimte, kracht, dynamiek, tijd, flow, de ander en de onderlinge relaties tussen deze elementen.

De lessen gaan door in geen al te grote groepen. Dit laat ons toe om aan ieder kind de nodige aandacht te schenken. Op deze manier creëren we een veilig kader waarin onbekommerd en naar hartenlust geëxperimenteerd, bewogen en gedanst kan worden.