шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Aanbod Bandcoaching/Samenspel

Aanbod Bandcoaching/Samenspel

Heb je al enige ervaring met je instrument* en wil je wel eens samenspelen met anderen in een band? Dan is bandcoaching zeker iets jou!
Het spelen in een band leert je heel wat nieuwe zaken en tilt je snel naar een hoger muzikaal niveau. Leren rekening houden met en luisteren naar de andere muzikanten, volgen van een songstructuur, onderscheiden van strofe en refrein, een goede timing en spelen met dynamiek zijn slechts enkele voorbeelden van wat we tijdens deze sessies doen. We gaan aan de slag met bestaande songs en met eigen materiaal (indien gewenst).

Je kan zowel apart als met een groep inschrijven.

Grijp je kans en word misschien ooit de nieuwe finalist van de volgende Rock Rally, speel Werchter plat of word gevraagd als groepslid bij Triggerfinger, Coldplay, Foo Fighters, Queens of the Stone Age of je favoriete band.

* Wat is enige ervaring met je instrument?
Voor de drummers: je kan een basisbeat aanhouden
Voor de gitaristen en bassisten: je kan een heel eenvoudige riff spelen en kent al een paar akkoorden

band1black.png