шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Aanbod Basgitaar en contrabas

Aanbod Basgitaar en contrabas

Ook de bassisten komen ruimschoots aan hun trekken. Onze lesgever leert je de o zo begeerde “slap”-techniek aan! Je herkent het “hameren” op en het “trekken” aan de bassnaren onmiddellijk. Daarnaast leer je ook spelen met steun en krijg je een introductie in basharmonieën die je toelaten om afwijkend van de gitaarpartij te spelen zonder uit de toon te vallen.
Afhankelijk van het genre leer je typische technieken en stijlpatronen waar ook gevorderden nog heel wat van kunnen opsteken.

Voor mensen die contrabas willen leren spelen staan we uiteraard ook klaar. De contrabas wordt heden ten dage in heel wat muziekgenres gebruikt en zorgt voor een distinctieve warme klank. Het “plukken” van de snaren, wisselnoten, timing, frasering, interpreteren van akkoordenschema’s zijn enkele voorbeelden van de lesinhoud.

basgitaar2.png