шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Aanbod Creatorium 7-12jaar

Aanbod Creatorium

Creatorium is ons creatief laboratorium waar we gaan experimenteren met de elementen muziek, beweging, toneel en allerlei creatieve vaardigheden die we in ons hebben.

In dit avontuurlijke uur verdwijnen we even van deze planeet en maken we onze eigen realiteit. Samen laten we onze fantasie de vrije loop en maken we de mooiste creaties.

We zetten onze ontdekkersbril op en maken kennis met een bijzondere wereld. Onszelf zijn, openstaan voor nieuwe dingen en samenwerken zullen ervoor zorgen dat we zelf artiesten worden en onze wereld kleur, geluid en vorm zullen geven.

De start van een les(senreeks) kan ontstaan vanuit verschillende alledaagse dingen. Een verhaal, een seizoen, iets wat de kinderen voorstellen of meegemaakt hebben, speciale dagen, een lied, een persoon, een plaats, …