шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Aanbod Drums

Aanbod Drums

Met de beginners gaan we op verkenning in de ritmisch-magische wereld waarvan de populatie bestaat uit stokken, trommels, statieven, pedalen en cimbalen. Het is een fantastische wereld vol spannende uitdagingen zoals het ontdekken van alle delen van het drumstel, stokzettingen en slagtechnieken, een echte “drumbeat” leren spelen en nog zoveel meer…

Voor de enthousiastelingen met enige ervaring en de gevorderde drummers gaat onze lesgever de skills aanscherpen en tunen. Daartoe behoren o.a. het spelen van specifieke stijlen/genres, werken aan de “groove” en tempovastheid, coördinatie, rudiments, fills en improvisatie.

drumgretsch.png