шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Aanbod Gitaar (elektrisch en akoestisch)

Aanbod Gitaar

Ben je een absolute beginner in het gitaarspel of ben je eerder een gevorderd gitarist met virtuoze ambities die z’n skills wat wenst bij te schaven, dan gidst de lesgever je doorheen een bonte wereld van techniek en harmonie. Er is bovendien voor ieder wat wils: van blues over pop tot metal, van bossanova tot flamenco inclusief de specifieke stijlpatronen en progressies.
Ook wie zich wil verdiepen in de theoretische achtergronden blijft niet op z’n honger zitten! Hoe wordt een akkoord opgebouwd en waarom klinkt het ene akkoord beter dan een ander in een passage? Wat zijn toonladders en “modi”? Op al deze en andere vragen wordt beknopt of uitgebreid ingegaan.

Naast de individuele lessen kan je ook gitaar leren spelen in kleine groepjes aan de hand van oefeningen en songs. De groepslessen staan open voor iedereen met of zonder ervaring. De samenstelling van de groepjes wordt gebaseerd op niveau en leeftijd zodat je terecht komt bij leeftijdsgenoten van vergelijkbaar niveau.

Je kan zowel apart als met een groep inschrijven.

guitars.png