шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Aanbod Home Studio

Aanbod Home Studio

Zit je met vragen over opname, materiaal en/of software? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!
Onze lesgever geeft je als ervaren muzikant en eigenaar van een uitgebreide home studio de antwoorden op al je vragen: hoe bouw ik zelf een Home Studio met mijn budget? Waar plaats ik de monitors en de micro’s? Hoe neem ik best een stem op? Hoe moeten alle aansluitingen gebeuren tussen de verschillende onderdelen van de Home Studio?

Deze lessen zitten vol tips&tricks over materiaal (o.a. computer, monitors, soundcard), opname (o.a. plaatsing van microfoons, akoestiek) en software (o.a. Cubase, Logic,). Een echte aanrader!!

homestudio1.png