шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image

Aanbod Ukulele

De ukulele is niet zomaar een minigitaartje dat enkel geschikt is voor kinderen met kleine vingertjes. De vier snaren zorgen voor voldoende mogelijkheden om er zowel klassiek als blues, jazz, pop, en nog zoveel meer op te spelen. De kleine afstanden tussen de fretten zorgen voor uitdagende grepen en tegelijk ook voor een doorzichtige aanpak bij het aanleren van het instrument. Dit is één van de redenen waarom dit instrument aan een opmars bezig is wat betreft populariteit. Je ziet het instrument dan ook opduiken bij wereldartiesten zoals o.a. Eddie Vedder, Taylor Swift, Jack Johnson en Jason Mraz.

Dit instrument kan je bij ons aanleren in kleine groep, per twee of individueel aan de hand van praktische oefeningen en songs. De lessen staan open voor iedereen met of zonder ervaring.

Ukulele betekent in het Hawaïaans "springende vlo". Heb je zin om dit springend instrumentje te leren (s)temmen, laat ons dan snel iets weten!

Ukulele1.png