шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Aanbod Zang

Aanbod Zang

Sta je steeds onder de douche te zingen, loop je altijd en overal mee te neuriën met je mp3-speler en/of ben je niet weg te slaan van de karaokebars?… dan wordt het hoog tijd om in te schrijven voor onze zanglessen. Er is geen enkele voorkennis vereist (zowel technisch als theoretisch) en er zijn geen beperkingen qua lesinhoud en muziekgenres. Iedereen heeft een stem en kan deze leren gebruiken om te zingen.
Onze zangcoach begeleidt je op deskundige wijze doorheen de thema’s klankvorming, ademhaling, stemopwarming, klankprojectie en toonvastheid. Zij geeft je een lading tips&tricks mee, gaat in op je persoonlijke vragen en legt tevens de nadruk op het “plezier” van zingen.

In de groepslessen leer je in kleine groep samen zingen. Je kan zowel apart als met een groep inschrijven.
Naast de bovenstaande thema’s wordt in de groepslessen ook dieper ingegaan op het creëren van een groepsgeluid, meerstemmigheid en het vinden van een goede balans.

269.png