шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Lesgevers Bart Van Lierde

Bart Van Lierde

Bart Van Lierde liet voor het eerst van zich horen in de loeihete zomer van 1976. Hij groeide op in Itterbeek en kwam al snel in allerlei bands terecht.

Hij studeerde aan de jazzstudio in Antwerpen en het Conservatorium in Gent, maar leerde de knepen van het vak vooral door live te spelen. Zo speelde hij bij Les Truttes, Zornik , Nona Mez en Cole Park. Nu kan je hem nog steeds aan het werk zien met Zita Swoon, Hannelore Bedert, Meuris, Nathalie Meskens, Kowzi, Peter Vandrie...

Bart is een muzikant van formaat die het ook nog eens goed kan uitleggen en aanbrengen. Zijn sympathieke voorkomen en zijn jarenlange ervaring als lesgever maken hem echt dé persoon waar je basgitaar of contrabas van wil leren.

Bart Van Lierde