шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Lesgevers Emilie Segers

Emilie Segers

Al van jongsaf aan kreeg Emilie Segers te maken met muziek. Opgroeiend tussen twee ex-muzikanten, werd haar passie voor muziek al gauw duidelijk.
Na vele jaren bleef de passie bestaan en ze ging dan ook lessen volgen bij een aantal bekende namen zoals Helena Maes, Patrick Debrabandere, Philip Defrancq, Joris Bouckaert en Elly Deflo.

Wie graag muziek leert, is hier bij het juiste adres! Of het nu klassiek, pop, jazz, rock of metal is, Emilie staat open voor alle genres!

Bovendien werkt ze ook al jaren met zowel kinderen (4 jaar - 18) als volwassenen (>18) om deze passie voor muziek te proberen doorgeven.
Wil je dus graag op een leuke manier muziek leren? Schrijf dan snel in!