шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Lesgevers Jakob De Vreese

Jakob De Vreese

Jakob startte zijn muzikale studies aan de academie van Oostakker waar hij piano ging leren bij Patrick Christens. Zijn interesse voor het orgel nam geleidelijk aan ook toe en dit groeide uit tot een beroepskeuze. Hij zette zijn studies verder aan het Lemmensinstituut bij Allan Weiss en in 2009 vatte hij de opleiding aan op de Koninklijke Beiaardschool te Mechelen.

Jakob is bij zowel piano, orgel als beiaard nooit een genre uit de weg gegaan en geeft op deze instrumenten regelmatig concerten met een gevarieerd repertoire. Als beiaardier was hij al te horen over heel het land, Nederland en zelfs Amerika.

Zijn jarenlange ervaring als lesgever is een prachtige aanvulling die al onze leerlingen ten goede komt.

Lander De Roo