шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Lesgevers Sam De Troyer

Sam De Troyer

Deze gitarist haalt feilloos pijlsnelle flamenco-riffjes uit zijn (bas)gitaar, en tovert niet enkel met zijn instrument, maar ook met zijn humeur het leslokaal om in een zuiderse bar. Heb je het echter niet zo voor klassieke of Spaanse gitaar? Geen probleem: Sam is van alle markten thuis: metal, rock, blues, fusion, enz… Door de jaren heen bouwde hij in elk genre een ongelofelijke praktische en theoretische kennis op.

Daarnaast heeft Sam nog enkele eigen muziekprojecten, waaronder bossanova- en flamencocomposities voor klassieke gitaar.

Daarop kunnen wij maar één ding zeggen: schrijf je snel in!