шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Lesgevers Sofie Degrande

Sofie Degrande

Sofie is een jong muzikaal talent van jewelste die met muziek opstaat en gaat slapen.

Uitgaande van haar bij-elkaar-gesprokkelde ervaringen zou je haar meteen tien jaar ouder inschatten. Ze zette haar eerste stappen in de afdeling Woord (drama en voordracht) en nam er al gauw muziek (piano, koor, zang en musical) bij op de kunsthumaniora. Dans (klassiek en hedendaags) werd de derde dimensie en volgde ze zowel aan de academie als aan de kunsthumaniora met bijkomende opleiding in een extra zevende jaar met specialisatie musical. De logische stap naar een opleiding Musical aan het conservatorium te Brussel volgde.

Naast muziek- en musicalconcerten vond ze onder andere ook de tijd om mee te werken aan projecten als tv-reporter, rollen in film en videoclips en voordrager van gedichten.

Welke muziekstijl wil je leren? Pop, Rock, Jazz, Reggae, Country of zing je liever vanalles wat? Sofie gaat samen met jou op een leuke en leerrijke wijze op zoek naar de beste manier om meester te worden in je gewenste zangdiscipline.

Warm alvast je stembanden op en hou je vast voor een zoektocht naar je échte stem, want je kan veel beter zingen dan je zelf denkt!

Sofie Degrande