шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Lesgevers Stef Bollaert

Stef Bollaert

Stef Bollaert kwam via de Red Hot Chili Peppers terecht bij Nirvana, sprong dan over naar Soundgarden en Tool, en belandde uiteindelijk op het conservatorium waar hij jazz ging studeren.

Wat ons vooral opviel was dat Stef een heel oprechte, professionele en bevlogen drummer is bij o.a. Kill Spector, Sioen, Loner en Colorless Green Ideas. Zoals mag blijken uit bovengenoemde bands pint Stef zich niet vast op één bepaald genre, integendeel. Van de pop-rock van Kill Spector over de stoner-rock-metal van Loner tot en met de funky drum&bass van Colorless Green Ideas is dit een muzikant die z'n muzikale spectrum liefst zo breed mogelijk houdt.

Tijdens zijn tienerjaren werd Stefs interesse voor de gitaar gewekt op de talrijke repetities van zijn bands. Hij nam een gitaar ter hand en vloog er meteen in met het proberen naspelen van zijn favoriete songs. Later kon hij de praktische kennis integreren in de lessen theorie op het conservatorium van Gent.

Soms moet je gewoon op je instinct afgaan en in dit geval vertelt dit ons dat Stef Bollaert een muzikant van formaat is waar we niet omheen kunnen kijken.

 

Stef Bollaert