шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Musical 7-12jaar

Aanbod Musical 7-12j

Zing jij thuis de pannen van het dak? Of sta je al dansend in de keuken? Dan is het tijd om je talenten naar het podium te brengen!

Hou je van musical en is het één van je dromen om er zelf in mee te spelen? Wil je graag proeven van de combinatie zingen, dansen en acteren?
Wil je samen met andere kinderen werken aan een voorstelling waarmee je al je vrienden en familie achterover zult blazen?

Schrijf je dan snel in voor onze musicallessen! De lessen worden gegeven door zangeres en jong muzikaal talent Sofie Degrande.

zang2.png