шаблоны joomla

logobigblack.jpg

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Instrument Visie

Visie Music@play

Music@play is een jonge dynamische vzw die muziekeducatie in de breedste zin van het woord aanbiedt. Met een team van ervaren muzikanten stimuleren we de creatieve ontwikkeling van onze deelnemers aan de hand van verscheidene instrumentlessen.

Het is ons basisprincipe dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn.
We gaan met onze deelnemers op zoek naar wat hen best ligt, welke techniek voor hen meest werkbaar is en naar welke muziekgenres hun voorkeuren uitgaan.
Onze lessen zijn heel praktisch gericht met tal van muzikale voorbeelden zonder vaste lesinhouden zoals notenleer.
We werken niet met een verplicht lesprogramma en zijn niet gebonden aan specifieke muziekgenres. Er is geen enkele voorkennis vereist.

Music@play staat voor persoonlijke coaching en begeleiding op maat en tempo van de deelnemer.
Onze professionele lesgevers creëren het leskader op basis van een gezonde mix van theorie, techniek en praktijk uitgaande van de basiselementen van muziek waaronder melodie, harmonie en ritme. We werken op een constructieve manier en vertrekken vanuit de interesses en ambities van de deelnemer.

Onze deuren staan open voor alle melodisch geïnteresseerden, ritmische duizendpoten, harmonische creatievelingen, beginnende muzikanten, ervaren podiumbeesten, mensen op zoek naar een muzikale uitlaatklep, … music@play is er voor iedereen vanaf 6 jaar die muziek wil spelen.

In september 2012 zijn we gestart met het concept Music@playground; een muzikale speelplaats voor kleuters van 3 t.e.m. 6 jaar