шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Logo helemaal.png
Facebook Image
Kindermuziek Aanbod KidsMiks 4-6jaar

Aanbod KidsMiks

We maken een heuse wereldreis die ons voert langs de muziek van oosterse slangenbezweerders, buikdansers en vliegende tapijten. Daarna trekken we het oerwoud in waar we kennismaken met allerlei dieren- en natuurgeluiden, tamtams en andere percussie.
In sprookjesland zingen en dansen we mee met ridders, prinsessen, kabouters en andere betoverende figuurtjes.
Met Peter en de Wolf gaan we ook eens kijken en luisteren naar een groot symfonisch orkest met verschillende instrumentenfamilies.  
Op onze terugweg ontmoeten we de componisten die de mooie muziek bij vele tekenfilms hebben geschreven.

KidsMiks is een muzikale exploratietocht waarbij verschillende instrumenten, ritmes en liedjes uit alle muzikale windstreken aan bod komen. Uw kind maakt kennis met muzikale begrippen zoals hoog-laag en forte-piano op een manier die aansluit bij zijn of haar leefwereld. Een echte aanrader voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar alles wat met muziek te maken heeft.

Deze lessen zijn voor kindjes van 4 tot en met 6 jaar.