шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Logo helemaal.png
Facebook Image
Kindermuziek Aanbod Muziek op schoot 6-36maanden

Aanbod Muziek op Schoot

Muzikale ontdekking met kinderen vanaf 6 tot en met 36 maanden samen met de ouder(s), grootouder(s), meters, peters, tantes, nonkels? ... De groepen worden opgedeeld per leeftijd en zijn beperkt in aantal deelnemers.

In deze lessen gaan we samen zingen, dansen, spelen en luisteren. De kinderen staan centraal en de lessen zijn afgestemd op de leeftijdsgebonden vaardigheden en ontwikkelingsfasen. Samen muziek maken stimuleert onder andere de motorische-, taal- , spraak-, emotionele-, zintuiglijke- en cognitieve ontwikkeling van het kind.

Muziek op schoot wordt in goeie banen geleid door een ervaren en geschoolde lesgever. Als begeleider van het kind hoef je niet over enige voorkennis te beschikken.  
Het doel is samen plezier en muziek beleven.


De groepen worden als volgt opgesplitst:
Muziek op schoot A leeftijd 6-12 maanden
Muziek op schoot B leeftijd 12-24 maanden
Muziek op schoot C leeftijd 24-36 maanden