шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Logo helemaal.png
Facebook Image
Kindermuziek Visie

Visie Music@playground

Pedagogisch-didactisch uitgangspunt

Elk kind wordt geboren met een natuurlijke aanleg voor muziek. Nog voor ze kunnen spreken en stappen uiten kinderen zich op een muzikale manier. Ze zingen, wiegen, klappen, zwaaien en trommelen op een heel intuïtieve manier.
Door je kind al op jonge leeftijd te laten kennismaken met muziek stimuleer je hun maatschappelijke, sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden. Talrijke wetenschappelijke studies hebben dit aangetoond.

Music@playground biedt de muzikale speeltuin waarin we kinderen deze aangeboren aanleg op hun maat en tempo verder laten ontwikkelen. We musiceren samen op verschillende instrumenten, gaan met ritmes aan de slag, leren aandachtig luisteren en maken veel plezier.

De lessen gaan door in kleine groepjes. Dit laat ons toe om aan ieder kind de nodige aandacht te schenken. Op deze manier creëren we voor uw kind een veilig kader waarin onbekommerd en naar hartenlust geëxperimenteerd kan worden.

Plezier in spelen is voor iedereen genoeg om de kunst onder de knie te krijgen.