шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Yoga Aanbod Kinderyoga

Aanbod Kinderyoga

Kinderyoga - voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar

Door spel te combineren met yoga-oefeningen wordt op de belevingswereld van kinderen ingespeeld.

Tijdens een kinderyoga-les worden oefeningen gedaan die al onze zintuigen moeten aanspreken.Dit alles doen we spelenderwijs, het is niet de bedoeling om ‘belerend’ bezig te zijn. We doen yogahoudingen gebaseerd op dieren, we gebruiken onze fantasie tijdens visualisatieverhalen, brengen ons lichaam tot rust door ademhalingsoefeningen, werken samen tijdens vertrouwensspelletjes,…

Dit alles leidt ertoe dat kinderen zich meer bewust worden van hun eigen lichaam. Ze richten hun aandacht op hun eigen ‘ik’.

Het kan bijdragen tot een groter zelfvertrouwen en een beter concentratievermogen tijdens het alledaagse leven met z’n alledaagse drukte, zodat ze zich goed in hun vel voelen.

Studio Soekha