шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Yoga Aanbod Mindful Yoga

Aanbod Mindful Yoga

Mindful Yoga - voor tieners en volwassenen

Met onze aandacht volledig bij elke beweging, elke ademhaling, werken we tijdens deze rustige yogalessen aan balans tussen lichaam en geest. We leren (opnieuw) luisteren naar ons lichaam en maken het zo weer sterker door meditatie, pranayama (ademhalingstechnieken), asanas (yogahoudingen) en relaxatie. Een zucht van verlichting, een bedhead en een ontspannen lichaam en geest tot gevolg....

Ideaal om te onthaasten en stress te verminderen. Ook hebben de oefeningen een gunstig effect op alle organen, lymfe-en zenuwstelsel, ... Yoga beoefenen heeft een positieve invloed  op de gezondheid en het welbevinden.

Deze lessen kunnen gevolgd worden op:

- VRIJDAG 9u15-10u15

Studio Soekha