шаблоны joomla

Volg gelijktijdig les! Eén locatie voor muziek, dans en yoga!

Door het aanbieden van parallelle lessen is het mogelijk om samen met je kind(eren), zus, broer, partner of vriend(in) op hetzelfde moment lessen te volgen.

Een aantal voorbeelden:

  • Mama volgt op zaterdag een sessie Flowyoga terwijl haar dochterje meedoet met KidsMiks.
  • Papa volgt pianoles op dinsdag terwijl de zonen samen drummen.
  • Oma volgt samen met haar kleinkindje Muziek op Schoot.
  • Zoontje van 5jaar doet mee aan KidsMiks op zondag terwijl dochter van 8jaar zich volledig uitleeft in een sessie Creatorium.

Klik hier om alle mogelijkheden te ontdekken via onze lessenroosters.

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je als (groot)ouder niet heel de gekende toer moet doen van de muziekles naar de dansles en erna van de yogales naar het atelier voor kleuters. Bij ons kan het allemaal gevolgd worden!

Facebook Image
Yoga Visie

Visie Yogalessen

Vandaag de dag is het niet eenvoudig om rust te vinden, omdat we allemaal wel naar iets streven. Zowel volwassenen als kinderen.

De tijd van onbezonnen in bossen spelen lijkt soms voorbij. Toch bestaan er nog steeds zoveel manieren om dicht bij de natuur, en daardoor ook dicht bij jezelf te staan.
Yoga draagt hiertoe bij.

Alle mensen worden voortdurend blootgesteld aan prikkels die van buiten op hen afkomen. Sommige prikkels ervaren we als leuk, veilig, rustgevend, …Andere prikkels bezorgen ons eerder spanning en zelfs stress, soms zelfs in zo’n mate dat we erdoor in overdrive dreigen te gaan.

Door yoga te beoefenen willen we de iedereen de weg tonen naar hun innerlijke wereld en deze afstemmen op de wereld om hen heen.

Studio Soekha